Bemutatkozunk

Budai Kertcentrum

 

Utazásaink során Ázsiában sok helyen láttuk ezt az angol feliratot: same same… but different. Főleg egymás melletti pólóboltok kirakatában. Mindenki ugyanazt árulja, mégis kicsit másképp. A nálunk jóval nagyobb népsűrűségű országokban ezzel a jelmondattal békésen megférnek egymás mellett az ugyanazt a terméket áruló kereskedők.
Hisznek abban, hogy ha a saját kis világukon belül jól csinálják a dolgukat és egy kicsit másképp, akkor sikeresek lesznek. Ez a hit látszik az arcukon, a viselkedésükön, ettől mosolyognak, mintha minden ezen múlna: ezen a napon, ezen az üzleten, ezen a vevőn, ezen a terméken.

Ebben hiszünk mi is.

Számunkra is ez a legfontosabb: különbözni másoktól, békességben élni, élvezni a mindennapokat, és másokkal is éreztetni, hogy amit csinálunk, az fontos nekünk.

Kertészetünk

Nevünkhöz hűen minden megtalálható nálunk, ami egy kerthez kell: dísz- és gyümölcsfák, cserjék, örökzöldek, évelő és egynyári virágok, vízi és vízparti növények, kerámia, műanyag és agyagszálas cserepek, virágföldek, kerti bútorok, burkolatok, fatermékek, tó- és világítástechnikai berendezések, kerti dekorációk, kertészkedéshez szükséges ruházati termékek.

Bemutatókertünk

A vásárlóink által visszahozott garanciális cserenövényekből az évek során létrehoztunk egy  bemutatókertet és játszóteret a kertészet látogatóinak nagy örömére. Itt kirándulás közben tudnak piknikezni, pihenni, valamint jó ötleteket tudnak meríteni saját kertjük kialakításához. Jó érzés munkánk során, hogy sok dicséretet kapunk.

Csapatunk

Összeszokottak, fiatalok, vidámak és jól felkészültek vagyunk. Szeretjük a munkánkat, szeretjük a növényeket, az állatokat, az embereket. Boldoggá tesz bennünket, hogy szaktudásunkkal örömet szerezhetünk vásárlóinknak és sok dicséretet kapunk. Élvezzük a szép környezetet, megbirkózunk a kellemetlen időjárási helyzetekkel, igyekszünk, hogy a felénk támasztott elvárásoknak meg tudjunk felelni, és a hogy a kertészetre jellemző szezonalitást mindenki számára elviselhetővé tegyük.

Hálásak vagyunk, amiért lassan 20 éve az Önök rendelkezésére állhatunk. Köszönjük megtisztelő hűségüket és bizalmukat.