Budai Kertcentrum

Látogasson el Bemutatkozunk

Budai Kertcentrum

 

Utazásaink során Ázsiában sok helyen láttuk ezt az angol feliratot:
same same… but different. Főleg egymás melletti pólóboltok kirakatában. Mindenki ugyanazt árulja, mégis kicsit másképp. A nálunk jóval nagyobb népsűrűségű országokban ezzel a jelmondattal békésen megférnek egymás mellett az ugyanazt a terméket áruló kereskedők.
Hisznek abban, hogy ha a saját kis világukon belül jól csinálják a dolgukat és egy kicsit másképp, akkor sikeresek lesznek. Ez a hit látszik az arcukon, a viselkedésükön, ettől mosolyognak, mintha minden ezen múlna: ezen a napon, ezen az üzleten, ezen a vevőn, ezen a terméken.

Ebben hiszünk mi is.

Számunkra is ez a legfontosabb: különbözni másoktól, békességben élni, élvezni a mindennapokat, és másokkal is éreztetni, hogy amit csinálunk, az fontos nekünk.

Látogasson el főweboldalunkra: www.budaikertcentrum.hu 

Kertészetünk a Budakeszi út 95-ben, A Gyermekvasútnál található. 

Várunk mindenkit sok szeretettel a hét minden napján! 🙂

 

Kertészetünk - Budai Kertcentrum

Kertészetünk

Nevünkhöz hűen minden megtalálható nálunk, ami egy kerthez kell: dísz- és gyümölcsfák, cserjék, örökzöldek, évelő és egynyári virágok, vízi és vízparti növények, kerámia, műanyag és agyagszálas cserepek, virágföldek, kerti bútorok, burkolatok, fatermékek, tó- és világítástechnikai berendezések, kerti dekorációk, kertészkedéshez szükséges ruházati termékek.

Bemutatókert - Budai Kertcentrum

Bemutatókertünk

A vásárlóink által visszahozott garanciális cserenövényekből az évek során létrehoztunk egy  bemutatókertet és játszóteret a kertészet látogatóinak nagy örömére. Itt kirándulás közben tudnak piknikezni, pihenni, valamint jó ötleteket tudnak meríteni saját kertjük kialakításához. Jó érzés munkánk során, hogy sok dicséretet kapunk.

Csapatunk - Budai Kertcentrum

Csapatunk

Összeszokottak, fiatalok, vidámak és jól felkészültek vagyunk. Szeretjük a munkánkat, szeretjük a növényeket, az állatokat, az embereket. Boldoggá tesz bennünket, hogy szaktudásunkkal örömet szerezhetünk vásárlóinknak és sok dicséretet kapunk. Élvezzük a szép környezetet, megbirkózunk a kellemetlen időjárási helyzetekkel, igyekszünk, hogy a felénk támasztott elvárásoknak meg tudjunk felelni, és a hogy a kertészetre jellemző szezonalitást mindenki számára elviselhetővé tegyük.

Hálásak vagyunk, amiért lassan 20 éve az Önök rendelkezésére állhatunk. Köszönjük megtisztelő hűségüket és bizalmukat.